Импресум

Главен уредник:
Весна Крстеваvesnakr@kanal77.com.mk

Новинари:
Весна Коловскаvesna@kanal77.com.mk
Вaња Мицевскаvanja@kanal77.com.mk
Габиела Додевска – gabriela@kanal77.com.mk

Дописници:
Мики Трајковски
Роза Шулева
Ване Трајков
Илија Стефановски
Никола Ивановски
Зоран Димовски
Валери Спасовски
Маја Богоевска
Ангел Данов

 

Водители:
Емилија Бунтеска Наскоска – emilija.b@kanal77.com.mk
Ангела Пингова
Симона Транинкова
Марко Марк

Контакт телефони:
032 397-707
032 397-717 – Факс

Контакт емаил:
kanal77@kanal77.com.mk – Официјален email на Канал 77
web@kanal77.com.mk – Веб Деск
finansii@kanal77.com.mk – Оддел финансии
marketing@kanal77.com.mk – Оддел маркетинг

Канал 77 е членка на:Во етер
Наслов
Изведувач

Background