Вработување

ТРД Радио Канал 77 објавува оглас за следниве работни позиции:

1. Маркетинг агент за работно место Скопје (1 лице)
2. Продуцент/техничар за работно место Скопје (1 лице)

Вашето CV можете да го доставите на vrabotuvanje@kanal77.com.mk

Информации на телефон 032 397 707 лок. 101Во етер
Наслов
Изведувач

Background