Утро со Марко Марк

емитувања

Понеделник 07:00 10:00
Вторник 07:00 10:00
Среда 07:00 10:00
Четврток 07:00 10:00
Петок 07:00 10:00
 

 

Марко Марк

Jaс сум една вечна детска душа вградена во една телесна фигура која не престанува да вибрира и живеее секојдневно за семејството, пријателите, животните, планините, музиката, филмот, патувањата ... Почитувајќи го, и служејќи на животот со сите негови авантури и предизвици. Имам една моја фина дневна мантра која ми дава моментален импулс: „Тука сме, постоиме во оваа форма на живот сега, да менуваме, експериментираме и консумираме од животот. Да му дадеме шаренило и динамика на овој универзум за да биде обоен од диверзитет и убавини. Не да ги следиме “правилата”, да печалиме и на крајот да умреме без да живееме” – Every morning – WE GET a chance to be different, a chance to change, a chance to be better… Give this world – GOOD ENERGY.

Утро со Марко Марк

Утрото почнува најубаво кога доброто кафе ќе го комбинирате со исто такви музички хитови на Канал 77.Во етер
Наслов
Изведувач

Background