Попладне со Ангела

емитувања

Понеделник 14:00 18:00
Вторник 14:00 18:00
Среда 14:00 18:00
Четврток 14:00 18:00
Петок 14:00 18:00
 

 Ангела Пингова

Го сакам секој нов ден, сакам сонце, сакам кафе, а мразам да зборувам сам за себе.

Попладне со Ангела

Во попладневното радио шоу, Канал 77 е верен пријател на оние кои на крајот на работниот ден, со насмевка возат накај дома.Во етер
Наслов
Изведувач

Background