Забава

Во денешниот свет опседнат со храна, нови ресторани се отварат преку ноќ и се затвараат многу брзо по нивното отворање. Според една студија 60% од рестораните не ја преживуваат првата година, додека 80% не успеваат да опстанат подолго од пет години. Иако е тоа точно за многу модерни ресторани, голем број стари ресторани во светот […]

Девојките од „Спајс грлс“ ќе се најдат во улога на суперхероини во анимиран филм во филмското студио „Парамунт“. За разлика од новата турнеја, ќе бидат  вклучени сите пет членки. Викторија Бекам, исто како и Ема Бантон, Мел Си, Џери Халивел и Мел Би ќе ги позајмат нивните гласови за филмот, а ќе изведат и некои […]

https://www.youtube.com/watch?v=nfzOY_f0OE0
https://www.youtube.com/watch?v=RqBXlU8ABvY
https://www.youtube.com/watch?v=AGdNmfGFbh
https://www.youtube.com/watch?v=t8oZGIyQm2U
https://www.youtube.com/watch?v=FGIdCSrDAFw
https://www.youtube.com/watch?v=lgeJMOCHPHE
https://www.youtube.com/watch?v=llJhFnZ-sKA
https://www.youtube.com/watch?v=m3bt-MaRj9M

Во етер
Наслов
Изведувач

Background