Импресум

Главен уредник:
Весна Крстеваvesnakr@kanal77.com.mk

Новинари:
Весна Коловскаvesna@kanal77.com.mk
Вaња Мицевскаvanja@kanal77.com.mk
Теодора Новескаteodora@kanal77.com.mk

Водители:
Христина Спироваhristina@kanal77.com.mk
Мирко Голмеовmirko@kanal77.com.mk
Ангела Пингова – angela@kanal77.com.mk
Јаков Трајанов –
jakov@kanal7.com.mk
Симона Транинкова –
simona@kanal77.com.mk

Контакт телефони:
032 397-707
032 397-717 – Факс

Контакт емаил:
kanal77@kanal77.com.mk – Официјален email на Канал 77
web@kanal77.com.mk – Веб Деск
finansii@kanal77.com.mk – Оддел финансии
marketing@kanal77.com.mk – Оддел маркетинг

Канал 77 е членка на:Во етер
Наслов
Изведувач

Background