Контакт форма

Канал 77 лого

Живееме во време кога на микро и на малите бизниси и треба подршка. Канал 77 покажува солидаронст кон сите мали и микро компании кои се борат да го одржат својот бинзнис рентабилен во овие денешни услови со нашиот нов проект ‘’Мал бизнис на неделата’’.


Секоја недела бараме мал или микро бизнис кој го промовираме пред цела Македонија.


Доколку сакаш да до промовираш својот бизнис потребно е да ни оставиш основни инфомрации за твојот бизнис, преку пополнување на контакт фирмата и која е специјалната понуда која ја нудите за слушателите на Канал 77.

Доколку го избереме твојот бизнис за мал бизнис на неделата истиот ќе биде промовирам во етер со специјална комерцијална презентација и еднонедела реклама која ние ќе направиме за твојот бизнис и сетоа тоа бесплатно.
Во етер
Наслов
Изведувач

Background