ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

”Листа на желби” – подржано од Флекс Кредит

today25/11/2023 1477 45 2

Background

Дедо Мраз не е единствениот кој ги исполнува желбите оваа Нова Година Подгответе се ‘’Листа на желба’’ бидејќи Канал 77 ги претвора желбите во реалност!

Учеството е лесно како 123:

1) Одете на kanal77.mk и пријавете се !

2) Кажете ја вашата новогодишна желба и кажете ни зошто таа заслужува да ви биде исполнета.

3) Слушајте го Утринското шоу на Канал 77 со Христина и Мирко секој работен ден во 8 часот наутро. Ако ве повикаме во етер со вашата желба имате 10 минути да ни се јавите и да добиете 6000 денари

Регистрирајте се и слушајте, толку е лесно. Подржано од Флекс Кредит

 

РЕГИСТРАЦИЈАТА Е ЗАВРШЕНА ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА УЧЕСТВОТО 

 

Правила – наградно учествување

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it

Остави коментар (0)

Напишете коментар

0%