ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Подаруваме

today28/06/2022 18

Background

Не е страшно ако погрешиш напротив погрешниот одговор те носи до Тринкс велосипед.
Секој работен ден слушај го ”Утринското шоу со Христина и Мирко” на Канал 77 и стани потенцијален добитник на Тринкс велосипед.

Спонзор Тринкс Макеоднија

Правила – наградно учествување – Мораш да погрешиш

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%