Вечер со Марко Марк

Понеделник 18:00 21:00
Вторник 18:00 21:00
Среда 18:00 21:00
Четврток 18:00 21:00
Петок 18:00 21:00

Вечер со Марко Марк

Кога на „менито“ имате одличен музички микс, денот не може да заврши никако поинаку освен совршено.

Марко Марк


Јас ја обожавам ноќта и затоа ја водам ноќната програма на радио (да го сакав утрото, немаше да сакам да спијам). Баш затоа, секоја вечер ја поминувате и завршувате со мене (на радио се разбира... Да не случајно помисливте на некое друго место???). Опуштен, секогаш насмеан и забавен. Таков сум по природа, а бидејќи не глумам лудило, таков сум и на радио!

Секој работен ден од 18 до 21 часот по напорниот ден имаме една мисија да ве забавуваме и опуштиме.

Без разлика дали не слушате на работа, дома, додека спортувате или се рекласирате ќе слушате само хитови.Во етер
Наслов
Изведувач

Background