Само хитови

Понеделник 21:00 07:00
Вторник 21:00 07:00
Среда 21:00 07:00
Четврток 21:00 07:00
Петок 21:00 07:00

Ако наутро се дружевте со Христина и Мирко, претпладне со Надица, попладне со Ангела, до 21 часот со Марко Марк, по 21 часот, можете да се дружите со нашиот музички избор во текот на целата ноќ.

Од 21 до 7 наутро, правиме селекција на актуелни и нови хитови од домашната и глобалната сцена, во комбинација со безвременски парчиња кои немаат рок на траење

Остануваме верни радио пријатели, во секое време од денот и ноќта!Во етер
Наслов
Изведувач

Background