Утро со Марко Марк

Понеделник 07:00 10:00
Вторник 07:00 10:00
Среда 07:00 10:00
Четврток 07:00 10:00
Петок 07:00 10:00

Утро со Марко Марк

Утрото почнува најубаво кога доброто кафе ќе го комбинирате со исто такви музички хитови на Канал 77.

 

 

Марко Марк

Jaс сум една вечна детска душа вградена во една телесна фигура која не престанува да вибрира и живеее секојдневно за семејството, пријателите, животните, планините, музиката, филмот, патувањата ... Почитувајќи го, и служејќи на животот со сите негови авантури и предизвици. Имам една моја фина дневна мантра која ми дава моментален импулс: „Тука сме, постоиме во оваа форма на живот сега, да менуваме, експериментираме и консумираме од животот. Да му дадеме шаренило и динамика на овој универзум за да биде обоен од диверзитет и убавини. Не да ги следиме “правилата”, да печалиме и на крајот да умреме без да живееме” – Every morning – WE GET a chance to be different, a chance to change, a chance to be better… Give this world – GOOD ENERGY.Во етер
Наслов
Изведувач

Background