Претпладне со Христина

Претпладне со Христина

Христина Спирова
Музиката ја сфаќам како водечка емоција која ме носи низ најразлични светови.Утрото преферирам да го поминам во тишина, како момент за себе, оддишка за она што следи, бидејќи секој ден е нов предизвик.Е после првата доза на кафе, веќе може да разговараме, затоа претпладнето е идеално за дружба за мене.


Хитовите на радио се она што секогаш ми го прават денот.За мене можам да кажам дека носам душа на креативец вечно „заробена“ помеѓу сопствените идеали и реалноста. Верувам дека во секое зло има добро. „Always look at the bright sight of life“

Темераментна личност која ужива да спознава и открива нови нешта и места.


Работата во медиум, дефинитивно е местото каде што се чувствувам најсвоја, каде можам да ги изразам мислите, иако често во секунда ми прелетуваат милијарда.


Уживам во добра книга, патувањата ме враќаат во живот.


Љубовта која ја ја добивам од најблиските, семејството и пријателите е нешто без кое неможам да живеам, таа е дозата која ги полни сите чакри.

 

 Во етер
Наслов
Изведувач

Background