Попладневно шоу со Анѓела и Јаков

Понеделник 14:00 18:00
Вторник 14:00 18:00
Среда 14:00 18:00
Четврток 14:00 18:00
Петок 14:00 18:00

Попладневно шоу со Анѓела и Јаков

Во попладневното радио шоу, Канал 77 е верен пријател на оние кои на крајот на работниот ден, со насмевка возат накај дома.

 
 
Хиперактивна водителка и доста спротивен водител. Како минус и плус.
Како Амер и Рус. Што може да тргне наопаку кај два спротиставени карактери? Па ништо...или се?

 
Ангела Пингова

Го сакам секој нов ден, сакам сонце, сакам кафе, а мразам да зборувам сама за себе. 
Јаков Трајанов

Најважна цел во животот ми е максимална релаксација. Па што ќе ни живот ако сме константно под стрес?

Затоа и ја обожавам зен-философијата и уметноста на тоа да не се прави ништо. Тоа не значи дека сум мрзлив, туку дека уживам во уметноста... а и немам многу што да кажам за мене.

Едноставен човек со комплицирани мисли. Бавен човек со брзи идеи. Диво дете со мирни навики... Ох, пак ми залута умот и почнав да философирам.

Инаку, уживам во тоа да ја насмеам и забавувам публиката, бидејќи нешто што најмногу сакам е да го разубавам денот на другите, макар и на кратко. Хуморот сепак ми е движечка сила во животот. Ах, пак се зазборив и не го видов времето. Време е да одмориме малку!

Во етер
Наслов
Изведувач

Background