Авалон

„Многу сум разочаран и можам да бидам стрелан на плоштад за се ова што ќе го кажам, но многу е тажно да живееш во држава во која никој не сака да слуша кога се зборува за музика, тие што играат и пеат треба да се платени за тоа, затоа што живеат од тоа, стопанска гранка […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background