адвокат

Адвокатот Александар Тортевски во емисијата „Стадион“ на Канал 77 негираше дека има личен интерес, одосно одбиен проект во Националната агенција за образовни можности и мобилност, поради што бара одговорност од директорката Лидија Димова, ниту пак води хајка против неа. Појасни дека до него се обратиле клиенти, кои побарале иснтитуциите да го истражат доделувањето на проектите, […]

„Гордана е добро храбро се држи, знае дека правдата е на нејзина страна кога тогаш ќе дојде на нејзина страна. Петар е добро и тој е храбро дете, и тој беше предмет на малтретирање уште пред да се роди, во овие две години и повеќе се научи да живее во такви околности“, изјави Влако Илиевски […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background