актерка

Актерката Елизабета Клинчаревска Младеновска по девет години конечно се вработи во Гостиварскиот театар. Таа за ова време, како дипломиран актер без работа, не седеше со скрстени раце, паралелно се занимаваше и со музичката и со актерската кариера, но како што вели таа, конечно доби решение за работа во национална установа. „Иако од почетокот на студиите […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background