Александар Николовски

Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ и пратеник во Собранието, Александар Николовски во емсијата „Стадион“ на Радио Канал 77 при разглобување на целата ситуација околу иницијативата за гласање недоверба на Владата истакан дека главни иницијатори одноно иницијална каписла за собирање на потписите за недоверба на Владата биле од политичката партија БЕСА. „Еден сублимат на работи кои веќе […]

По завршувањето на 100-те дена од владеењето на СДСМ и Коалацијата , во Собранието ќе го поставиме прашањето за доверба на Владата, рече во телефонското гостување во емисијата „Стадион“ на Канал 77, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ , Александар Николовски.   Тој тврди дека Коалицијата ќе се растури од внатре и дека има сознанија оти некои од […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background