АЛЕН ЃЕОРГИЈЕВ

За разлика од пролетниот бран на ковид – 19, новиот бран донесе голем број на пацинети со тешка клиничка слика, рече во емисијата „Стадион“ на Канал 77, Ален Ѓеоргиејев, директор на Клничката болница во Штип.

Полни боци кислород се изнесуваат надвор од Инфективното одделение на Клиничката болница  – Штип, како да се празни, рече во емисијата „Стадион“ на Канал 77, директорот Ален Ѓеоргијев кој одговори на тврдењето на опозицијата во јавноста  дека болницата нема кислород, поради што пацинетите умираат. Директорот Ѓеоргијев одговори и на тоа дали има медицински персонал, кој […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background