Блаже Сапунџиев – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Блаже Сапунџиев

Немам доволно зборови што можам да искажам кон нејзините родители за таквиот хуман гест. Огромна благодарност чувствувам кон семејството. Животот на младата Верица Белчовска згасна прерано, а нејзините родители решија да помогнат на тројца, четворица пациенти и да спасат животи, изјави за емисијата „Стадион” на Радио Канал 77, Блаже Сапунџиев, примателот на бубрег по успешната […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background