Бобан Трпковски

„Јас сум пожарникар од времето на поранешна Југославија  и како пожарниакр во нашата независна Макеоднија. Разликата е многу голема, опремата што ја имавме во тоа време беше одлична за тоа време, дека не се инвестираше не се инвестираше, за тоа потврдија и снимките кои што ги видовме, за жал во кочанско, каде 50 – 60 […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background