Богдан Илиевски Бетмен

„Тие што тепаа не можат да се наречат уставобранители, насилно да се влезе во домот каде што е пишуван тој Устав, да се обидете да ги тепате или убиете оние кои граѓаните ги одбрале да го претставуваат тој Устав, може да се нарече секако, но не и бранење на Уставот”, изјави поранешниот пратеник во Собранието, […]

„Размислувањето низ призма на пари е максима на огромен број од граѓаните, не сум пишувал против владата на ВМРО ДПМНЕ, туку ги критикував општествените промени за време на тоа владеење“, изјави Богдан Илиевски – Бетмен во емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77. „Сум ја напаѓал тогаш опозицијата бидејќи опозицијата сериозно тргна,  претендираше да ја земе […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background