бугари во уставот

Ние сме подемократско општество од Бугарија и тоа го докажува и денешниот ден кога тие доаѓаат со намера да навредуваат и омаловажуваат, а ние кога одиме во Бугарија не го правиме тоа, вели лидерот на „Македонски концепт“, Павле Богојески. Во емисијата „Стадион“ на Канал 77 тој апелираше „да се игнорираат бугарските глупости“ и да не […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background