Буџет 2023

Буџетот за 2023 година, беше тема на денешното издание на емисијата Стадион на Канал 77. Пратениците Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ и Лидија Тасевска од СДСМ, дебатираа на оваа тема. „Буџетот е со дупка од 1,5 милијарди евра и сметам дека тоа е нешто што Република Македонија нема да може да го издржи и ќе требаат […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background