ВАСКО МАГЛЕШЕВ

Бизнисите на семејството Камчеви се предмет на истрага уште од 2004-та година, кога истрагата допира до оф шор компании од Лугано. Меѓутоа, македонската јавност тогаш не е свесна  што значат тие оф шор компании. Предметот е запрен, откако Обвинителството се повлекува. Ова во емисијата Стадион на Канал 77 го кажува истражувачкиот новинар Васко Маглешев, кој […]

На ова прашање одговара истражувачкиот новинар Васко Маглешев, кој во емисијата Стадион направи кратка анализа дали бизнисменот Орце Камчев од притвор може да влијае врз натамошниот тек на предметот Рекет. Маглешев најавува дека во Рекет е неправосилен и веќе е пред Апелацискиот суд, кој треба да решава. -Предметот Рекет е пред седница на Апелација и […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background