веро – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

веро

Ќе се повтори ли ситуацијата од пред Предвремените парламентарни избори 2019, кога премиерот Зоран Заев си даде оставка? Во гостувањето во емисијата „Стадион“ на Канал 77, премерот Заев одговори на барањата од опозицијата за негова оставка, а кажа и кога ќе свика лидерска средба. Според Заев, лидерската средба во овој период, може само да му […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background