Весна Јаневска

Претседателката на Комисијата за образование и наука на ВМРО ДПМНЕ Весна Јаневска, во емсијата „Стадион“ на Радио Канал 77, изјави дека како партија се апсолутно за реформи, кои се неопходни во нашата држава, кои се  потребни не само поради лошите резултати на надворешните и домашни тестирање на учениците, туку и затоа што апсолутно треба да […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background