Виктор Канзуров

„Нема никакво каење во Бугарија, но морам да потенцирам дека таа тема, македонската тема воопшто не присуствува  како главна во бугарскиот медиумски простор за разлика од Македонија. До пред некој месец таа тема речиси и да ја немаше во јавниот дискурс, но во целина нема некое вжештување”, изјави новинарот Виктор Канзуров во емисијата „Стадион” на […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background