ВИЛМА РУСКСОКА

„Обвинителката од Радовиш“ Лиле Стефанова, како што ја деклариаше одбраната на Орце Камчев, е овластена од државениот јавен обвинител Љубомир Јовески. Ова во емисијата Стадион го разјасни Вилма Рускоска, шефицита на Јавното обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција.   Рускоска зборуваше и за тоа дали може поради лапус или техничка грешка да падне […]

Шефицита на Јавното обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, Вилма Рускоска, во емисијата Стадион на Канал 77 одговараше за актуелните случаи во јавноста со искажани сомневања за корупција. Обвинителството покрена постапка за набавката на софтверот за сообраќај од страна на Генералниот секретаријат на Владата во време кога со него раководеше Драги Рашковски, но […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background