витка става

Млекото за појадок, може да го спречи таложењето на килограмите, сугерираат новите истражувања. Наспроти вообичаените тврдења врзани за исхраната истражувањето покажало дека чаша млеко за појадок во комбинација со житарици или тост остава чувство на поголема заситеност отколку џус во истата комбинација. „Млекото, само по себе нема да ви помогне да ослабите, но може да […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background