ВЛАДИМИР ЛАЗАРЕВИЌ

Според Владимир Лазаревик во Дубаи смртноста е на многу ниско ниво иако станува збор за десет милиони жители дневно од коронавирус умираат дневно тројца заболени, но тоа е одраз секако и на многу помладата популација. – Колеги анестезиолози од Америка забележуваат дека можеби немаме доволно обучен кадар кој ке обезбеди соодветен тип на лекување, како […]

-Несвојствено е приватните болници да прават профит од 40 до 50 проценти. Тоа е несфатливо во светски рамки и стандарди каде што профитот не поминува седум, девет, десет отсто. Па видете им ги само завршните сметки, рече здравствениот експерт Владимир Лазаревиќ во емисијата „Стадион” на Радио Канал 77. Според доктор Лазаревиќ, кој во моментот управува […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background