Владо Поповски – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Владо Поповски

Бугарија трипати доживувала катастрофи поради Македонија и според поранешниот министер за правда и одбрана , професорот Владо Поповски барањата испорачани од страна на Бугарија со меморандумот се историски неодржливи и невиситнити и по нивната суштината се ризични за мирот и стабилноста на регионот. Тие, вели Поповски, се повикуваат на ставови типични за времето кога Бугарија […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background