владо јовановски

Откако актерот, Владо Јовановски изјави дека за време на инцидентите во Собранието им делел вода и им помагал на вработените, на профилот на Странски служби на Твитер беше објавена фотографија во вид на пародија, Владо Јовановски денеска делеше вода и на Скопскиот маратон#skma2017 pic.twitter.com/HJVyeORnIN — Странски (@Sluzbi) May 7, 2017


Во етер
Наслов
Изведувач

Background