Влатко Стефановски

„Почнав да готвам”, изјави познатиот гитарист Влатко Стефановски во емисијата „Стадион” на Канал 77, на прашањето како ја пребродува пандемијата. Тој откри дека почнал да открива за себе некои нови дисциплини. „Открив некои дисциплини кои немав време порано да ги откријам, почнав да готвам, почнав да шетам куче низ маало, почнав да чистам и средувам […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background