грло – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

грло

Медот е природна и здрава намирница која одамна ги преминала основите намени – да биде сервиран во чај или пак намачкан на парче леб за појадок. Предностите на медот се големи, па многу лековити смеси кои може да ги подготвите дома содржат мед. Таков е и овој лек од мед за болно грло. Овој природен […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background