Далибор Јовановски

Македонските историчари имаат пишувано за многу историски личности, професорот по историја на УКИМ и член мешовитата грчко македонска комисија за историја, археологија и образование Далибор Јовановски го демантираше гостинот во студиото на Канал 77, Љубчо Георгиевски дека македонските историчари за многу личности немаат пишувано. „Ќе почнам со еден цитат, пишувањата на монографијата за личност како […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background