данок

Во времето на СФРЈ, Гевгелија по Сежана и Белград беше трета најбогата општина според БДП. Според градоначалникот на општина Гевгелија, Сашко Поцков кој беше гостин во денешното издание на емисијата Стадион на канал 77, се должело како прво на  степенот на децентрализацијата. „Тогаш имаше Извршен совет и сите структури кои денес се или под Централната […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background