Дајана Стојчевска

Заминав затоа што сметав дека мора да се надоградувам, но постои можност да се вратам ако се средат работите во државата, вели Дајана Стојчевска која работи како софтверски инженер во филијалата на Google во Минхен. Во најновото издание на емисијата Стадион на Канал 77, таа раскажа дека се преселила во Германија лани во јануари, односно […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background