Делчево

Проектот од предизбориенто за изградба на водоводна прежа во село Звегор и Габрово, градоначалникот на општина Делчево, Горан Трајковски вели дека веќе почнува да се реализира со тоа што веќе е потпишан договор со фирмата изведувач, ова Трајковски го изјави при гостувањето во емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77. „Таму има водоводна мрежа секое семејство […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background