Демократска партија на Турците – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Демократска партија на Турците

Една изборна единица е модел кој што ја претставува волјата на граѓаните во законодавниот дом, смета Бејџан Иљас од Демократската партија на Турците. „Нашите залагања во минатото на жалост беа попречени од големите партии. Денеска дојдовме до еден момент во кој што т.н мали партии во парламентот веќе ја почнавме оваа работа да ја тераме […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background