Депонија

Не само што се криеше што се прави со овој проект, туку и потпишаниот договор за изградба на регионалната депонија го немаше во архива, рече во емисијата Стадион, градоначалникот на Свети Николе, Сашо Велковски. Ова беше еден од одговорите на неговиот претходник, но и на опозицијата. -Од една задолжена општина ја создадов транспарентна, стабилна, ликвидна […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background