детоксикација – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

детоксикација

Новата 2018. ја дочекавме, но празниците се’ уште не се завршени. Трпезите се полни, но и покрај празничната удобност, на организот му е потребна детоксикација. Отстранувањето на токсините во организмот одат „рака под рака“ со пиењето многу вода, макар што како ефикасно може да делува и зелениот чај. Во продолжение, прочитајте неколку совети кои ќе […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background