Димче Јамандиев

На македонците кои шират говор на омраза, а имаат бугарски државјанства истите треба да им бидат одземени. Ваква иницијатива покрена бугаринот Димче Јамандиев од Велес кој вели дека треба да се почне пред се од оние кои се политичари, но да се стигне и до обичните граѓани. Треба да се почне од луѓето кои се […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background