Драги Ковачки – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Драги Ковачки

Треба да се водиме од меѓународното право и од македонскиот национален интерес кој треба да е примарен, кој треба да биде дефиниран. Во првиот случај имате агресија врз суверена незавсина држава членка на ООН од страна на друга држава тука има кршење на повелбата на ООН има обиди за историски ревизионизам што никому не носи […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background