Елизабет Клуфер – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Елизабет Клуфер

Хроника на злосторствата на Тед Бунди, од перспектива на неговата долгогодишна девојка, Елизабет Клуфер, која со години одбиваше да верува во вистината за него.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background