емсија

Најевтиниот киловат час енергија е оној кој е заштеден. Не може да имаме луксуз да се грееме дома на 25 степени, а ѕидовите да ни бидат продорни, истакна универзитетскиот професор Драган Миновски во емисијата „Стадион“ на Канал 77. Заедно со професорот Ристе Цицонков велат дека штедењето почнува лично од секој човек, па  потоа и локалната […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background