енергетика

Проблемот со електричната енергија не се решава ни преку ноќ, ниту пак за една  недела или година, согласни се универзитетските професори Ристо Цицонков и Драган Миновски. Тие велат државата има стратегија за енергетика која се прави на секои пет години, но главен проблем е што не се спроведуваат мерките предвидени во неа. – Стратегиите во […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background