Забава – Page 2 – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Забава

Страна: 2

https://www.youtube.com/watch?v=lgeJMOCHPHE
https://www.youtube.com/watch?v=llJhFnZ-sKA
https://www.youtube.com/watch?v=m3bt-MaRj9M
https://www.youtube.com/watch?v=FMdN8XK7D68
https://www.youtube.com/watch?v=_zW3sWevhuU
https://www.youtube.com/watch?v=EDAb57Rbo0o
https://www.youtube.com/watch?v=jXFiwdFz7OM
https://www.youtube.com/watch?v=jv-6wWHAnZE
https://www.youtube.com/watch?v=Jxm8kEEH63g

Северниот магнетен пол на Земјата непрестано се движи и секоја година се поместува околу 50 километри, за што се информираат од Гугл мапите до американската војска, но тоа и ги плаши, пишува Бизнис инсајдер. Северниот магнетен пол на Земјата долго фасцинира и помалку ја плаши глобалната научна заедница. Оваа точка, која не треба да се […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background