засладувачи

Општо прифатен факт е дека луѓето сакаат слатки и засладени пијалаци. Во денешната ера на брз живот исполнет со стрес тие се еден вид на „механизам за справување со стресот“, но ако не внимаваме, може да преминат и во зависност. А што е со вештачките засладувачи? Тие најчесто се користат како замена за стандардниот шеќер, […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background