здружение на матични лекари – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

здружение на матични лекари

Барањето и предлогот за отворање на ковид амбуланти од Здружението на матеични лекари произлезе од недостатоците во практичното работење со пацинетите со ковид, кои имаат потреба од медицинска грижа и од инфектолозите. Воспоставниот протокол во лекувањето на ковид болните од страна на матичните лекари треба да се унапреди со подобра комуникација на матичните лекари со […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background